Fösztivál, wrksp blog

Ez az oldal a tordasi Fösztiválnak (Fiatalok Összművészeti Fesztiválja) az internetes naplója, ahol a Fösztivál alkotóhétnek és magának a rendezvénynek a szervezését bonyolítjuk. Civil ember számára azthiszem érdektelen. SEGÍTSÉG A HASZNÁLATHOZ A MŰKÖDÉS CÍMSZÓ ALATT VAN 2008. június 23-i bejegyzésben

Friss topikok

  • áron: Dani válasza a levélre: www.youtube.com/watch?v=CD3Q060KI28&feature=related (2008.07.17. 11:49) levél
  • érpataky: zsír.én szeretnék tengeri herkentyűs lampionokat, hamár idén sem láthatom a tengert... (2008.07.14. 12:23) Világmegváltó ötlet
  • érpataky: hamég van plakát, holnap én is szórok szívesen az Eszterrel! járunk egy ilyen wb-kertem-castro-jel... (2008.07.14. 12:21) Plakátolás
  • biborka: szó az az osztársaim sajnos nem készültek semmivel mert nem volt idő és csak a tavaji szett van de... (2008.07.10. 11:43) Mobilszínpad lenni vagy nem lenni
  • biborka: jah meg szeretnék nektek mutatni egy rövidke filmet dvd én vagyis egy előadást amihez van kommente... (2008.07.09. 19:02) dákrögös verdák

weblapunk

http://myspace.com/fosztival

Résztvevők - Evés - Elérhetőségek

2008.06.24. 11:57 | vidavera | Szólj hozzá!

 

Gondolataim a résztvevőkről:

Abban állapodtunk meg, hogy fejenként 2 embert hívunk. Szerintem az lenne a jó, ha ez nem lenne kötelező. I mean: ha csak egy olyan ismerősöd van, akit igazán lehívnál, akkor egyet hívsz. Ha úgy gondolod, hogy a te barátaidtól távol áll ez a munkafolyamat, akkor egyet se.  Én mondjuk nem a legjobb barátaimban gondolkodok, hanem egy ilyen alkotófolyamatban legjobban részt venni tudó (ez nem magyartalani ?) ismerőseimben. Úgy gondolom, hogy ha összesen 15 "külsős" ember lenne, az is pont elég. Akkor is lennénk kb. 25en. (paliban össze kell tolni az összes asztalt, plusz a pultot is elfoglalni, hogy le tudjunk ülni együtt)

Kajólás:

A mostani költségvetést nézve kéne azzal számolnunk, hogy a résztvevőknek pár ezer forintot bele kéne adnia a napi meleg kaja alapanyagaiba. Ezt szerintem úgy lehetne megcsinálni emberien, hogy mindenki a saját lehívottjával megbeszéli, hogy lesz napi egy közös nagy kajálás és ha tud, járuljon hozzá ehhez. Hogy tud-e beleszállni egyáltalán a kajába és hogy mennyivel az annak a csak a lehívó és a lehívott közötti dolog  lenne, így senki se érezze magát szarul, ha nem tudja megtenni, hogy belead. Biztos lesz aki valamivel többet tud adni és aki kevesebbet, így szerintem a kettő átlagából össze fog tudni jönni a  napi melegség.

A főzésre kinevezett vezír az Eszti. Ő tartja a kezében a dolgot, de nem minden nap ő főz. Körbe kéne kérdezgeti szüleinket, bográcsszívű másodanyáinkat, hogy vállalnának-e egy-egy napot főzni nekünk ebédet. (Marcsi-Cifka Julika * Anyukám már így is két nap az 5ből!)

Rakás műanyagpohár, műanyag-evőeszköz van nálunk, plusz hozzádobunk még egy pár cuccot és így a kellékekkel nem lesz baj.

 

 

Küldtem egy köremilt, egy listával, amit ki kéne töltenetek az általatok hívott emberek adataival és visszaküldeni a fosztival@hotmail.com -ra!

Bátran írjatok ide, én is csak erre tudlak buzdítani titeket, mert tök furcsa, de ahogy az ember leírja a gondolatait, meg a terveit, sokkal jobban összeáll a dolog.

Csütörtökön, ha akartok lehet délutáni munkaterápia (a rajztábor végén). Jelezzetek, hogy van-e rá igény és akkor összeírom a teendőket.

Hőtúlélést,

pegi,

akinek új tervei vannak az életében

(v)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fosztival.blog.hu/api/trackback/id/tr40536694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása